از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

برگزیده مسابقه سراسری "عشق آسمانی" معرفی شد

۱۴ تیر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۹ کد : ۴۵۵۶۴ معاونت فرهنگی تاپ خبر
برگزیده مسابقه سراسری "عشق آسمانی" از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی اعلام شد.
برگزیده مسابقه سراسری "عشق آسمانی" معرفی شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی در این باره، گفت: همزمان با سالروز ازدواج آسمانی حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) مسابقه عشق آسمانی با هدف بزرگداشت روز ازدواج به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی افزود: در این مسابقه دانشجویان علاقه مند از دانشگاه های سراسر کشور از جمله اراک، پیام نور اراک، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه خلیج فارس بوشهر، دانشگاه شیراز، دانشگاه خوارزمی تهران، دانشگاه بوشهر، دانشگاه ولیعصر رفسنجان، دانشگاه تبریز، علمی کاربردی بندرعباس و دانشگاه لرستان شرکت کردند.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: اسما زمانی از دانشگاه علمی کاربردی بندرعباس به قید قرعه بعنوان برگزیده این مسابقه انتخاب شد.

کلید واژه ها: استان مرکزی مسابقه ازدواج