همزمان با عیدسعید غدیرخم؛

اولین پویش "نذر طبیعت" در استان مرکزی برگزار می‌شود

۲۱ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۲۵ کد : ۴۵۸۹۸ معاونت فرهنگی تاپ خبر
معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی از اجرای اولین پویش نذر طبیعت در استان خبر داد.
اولین پویش "نذر طبیعت" در استان مرکزی برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی، گفت: اولین پویش نذر طبیعت هر تولد، یک درخت به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان و با همکاری مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان مرکزی برگزار می شود.

وی افزود: همزمان با دهه ولایت و عیدالله اکبر، عید سعید غدیرخم، اولین پویش نذر طبیعت با هدف گسترش فضای سبز و همچنین تشویق خانواده ها به فرزندآوری و افزایش جمعیت علوی برگزار خواهد شد.

غلامی گفت: در این پویش خانواده هایی که در سال 1400 و 1401 دارای فرزند شده اند به نیت آن فرزند یک درخت مثمر نذر طبیعت می نمایند.

این مقام مسئول در پایان اشاره کرد: خانواده هایی که در این پویش شرکت می نمایند عکس نوزاد خود را همراه با نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد به شماره واتس آپ 09058045599 ارسال می نمایند تا در اسفند ماه 1401 همزمان با روز درختکاری کتابچه ای با عنوان نذر طبیعت همراه با تصاویر فرزندان به چاپ برسد.

کلید واژه ها: نذر طبیعت استان مرکزی پویش جهاددانشگاهی