۲۶ تیرماه؛ تمدید مهلت ثبت نام دوره‌های کاردانی مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۲ تیر ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۱ کد : ۴۵۹۴۲ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت‌نام پذیرش دوره‌های کاردانی مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان مرکزی تا ۲۶ تیرماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر علی اصغر غفاری زاده رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: ثبت‌نام پذیرش دوره‌های کاردانی فنی  و کاردانی حرفه‌ای ناپیوسته مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان تا ۲۶ تیرماه تمدید شد.

وی افزود: آن دسته از متقاضیانی که تاکنون موفق به ثبت‌نام در دوره‌های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای ناپیوسته نظام آموزش مهارتی مهرماه ۱۴۰۱ دانشگاه جامع علمی کاربردی نگردیده اند، می توانند تا ۲۶ تیرماه جاری جهت مطالعه دفترچه راهنما و ثبت‌نام در پذیرش به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org مراجعه نمایند.

غفاری زاده تصریح کرد: متقاضیانی که قبلاً ثبت نام خود را تکمیل و کدرهگیری دریافت کرده اند در صورت تمایل تا تاریخ فوق می توانند نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام نمایند.

این مقام مسئول در پایان یادآور شد: ثبت نام دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، ساوه و نیم ور محلات انجام می شود.

کلید واژه ها: کاردانی جهاددانشگاهی علمی کاربردی