بازدید جمعی از دبیران آموزش و پرورش اراک از مرکز درمان ناباروری

۲۵ دی ۱۳۹۷ | ۰۹:۰۴ کد : ۴۶۸۵ معاونت پژوهشی
بازدید جمعی از دبیران آموزش و پرورش اراک از مرکز درمان ناباروری

بازدید جمعی از دبیران از مرکز درمان ناباروری

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در روز دوشنبه 17 دی ماه جمعی از فرهنگیان خانم آموزش و پرورش شهرستان اراک از مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی و بانک خون بند ناف رویان بازدید کردند.

دکتر غفاری زاده مدیر مرکز فوق تخصص ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این خصوص گفت : این بازدید، با هدف آشنایی دبیران آموزشی با فعالیت ها و خدمات و دستاوردهای مرکز فوق تخصص درمان نا باروری جهاد دانشگاهی و  همچنین بانک خون بند ناف رویان برگزار شد ، در این بازدید تعداد 20 نفر از دبیران مدارس مقطع متوسطه آموزش و پرورش اراک شرکت داشتند.

مدیر مرکز فوق تخصص ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی  افزود :  در این بازدید کارشناسان مرکز  در رابطه با درمان نا باروری و همچنین استفاده از سلول های بنیادی و اهمیت آن در حوزه پزشکی نوین توضیحاتی را به بازدید کنندگان ارائه دادند.