برپایی سوگواره "عطر سیب" در استان مرکزی

۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۸:۰۳ کد : ۴۷۲۱۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و موسسه آموزش علمی کاربردی جهادانشگاهی، سوگواره عطر سیب در استان مرکزی برگزار می شود.
برپایی سوگواره "عطر سیب" در استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ به مناسبت ماه محرم و ایام سوگواری سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین(ع) سوگواره عطر سیب با اجرای برنامه های متنوع به این مناسبت برگزار می شود.

در همین راستا سلسله سخنرانی های محرم و فرهنگ عاشورا از 8 تا 12 مردادماه با سخنرانی حجت الاسلام ایمانی مقدم رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری  در دانشگاه های استان مرکزی، دکتر رحیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کمیجان، دکتر مشایخی مدیرکل سابق فرهنگ  و ارشاد اسلامی استان، دکتر حسینی مسئول قرارگاه فرهنگی استان و اشرف جواهری مشاور امور بانوان نماینده ولی فقیه در استان مرکزی برگزار می شود.

گفتنی است؛  مراسم زیارت عاشورا و اقامه عزای حسینی، محفل انس با قرآن، جمع آوری نذورات در راستای کمک مومنانه و  مسابقه کتابخوانی همزمان با ایام محرم به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک و موسسه آموزش علمی کاربردی جهادانشگاهی در حال برگزاری است.

کلید واژه ها: استان مرکزی محرم