طعم خوش غذای نذری در ماه محرم

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با ماه محرم، مراسم قرائت زیارت عاشورا و طبخ و توزیع غذای نذری با کمک خیرین و به همت هیات صاحب الزمان(عج) جهاددانشگاهی استان انجام شد.
بر اساس این گزارش؛ هدف از اجرای این برنامه، تقویت جایگاه و فرهنگ نذری جهت توسل به اهل بیت(ع) می باشد که امسال نیز با رعایت پروتکل های بهداشتی این امر معنوی انجام و در بین عزاداران حسینی توزیع شد.
گفتنی است؛ مراسم طبخ و توزیع غذای نذری هر ساله برای عزاداران امام حسین(ع) به همت هیات صاحب الزمان(عج)جهاددانشگاهی انجام می شود.

نظر شما :