تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش دانشجو در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۶ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۵ کد : ۴۸۰۴۳ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت‌نام پذیرش دانشجو در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان مرکزی تا ۸ شهریورماه جاری تمدید شد.
تمدید مهلت ثبت‌نام پذیرش دانشجو در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک در این رابطه، گفت:  ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تا روز سه شنبه،8 شهریورماه تمدید شد.

وی با اشاره به اینکه ثبت نام متقاضیان در 16 رشته کاردانی و 15 رشته کارشناسی در این مرکز آموزشی انجام می شود، افزود: علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 08634172004 تماس حاصل نمایند.

پارسا اضافه کرد: علاقمندان می توانند جهت آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره‌های مذکور و ثبت نام به سایت سازمان سنجش به آدرسwww.sanjesh.org مراجعه کنند.

گفتنی است؛ ثبت نام بدون آزمون دانشجو در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان مرکزی(اراک، ساوه و نیم ور محلات) در حال انجام است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی علمی کاربردی رشته