آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۲۸ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۶ کد : ۴۸۸۴۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک آغاز شد.
آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه الله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک گفت: سال تحصیلی جدید با ارائه 31 رشته کاردانی و کارشناسی در این مرکز آموزشی آغاز شد.

وی اضافه کرد: رشته های مقطع کارشناسی شامل مدیریت امور فرهنگی(برنامه ریزی فعالیتهای قرآنی و مذهبی)، مدیریت امور فرهنگی(برنامه ریزی فرهنگی)، تربیت مربی پیش دبستانی، روابط عمومی، طراحی گرافیک، رسانه های چاپی، مدیریت کسب و کار، حقوق ثبت اسناد و املاک، حسابداری بانکی، مهندسی فناوری تولید و مدیریت محتوای دیجیتالی، مهندسی فناوری معماری(طراحی و نوسازی بافت های فرسوده)، مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی فناوری مدیریت و پشتیبانی فناوری اطلاعات، مهندسی فناوری طراحی وب، مدیریت بیمه(بیمه اموال) و مدیریت بیمه(بیمه اشخاص) است.

پارسا در ادامه رشته های کاردانی این مرکز آموزشی را شامل امور بانکی، امور فرهنگی، تربیت مربی پیش دبستانی، روابط عمومی، مدیریت امور اداری، مدیریت کسب و کار، طراحی گرافیک، امور بیمه، حقوق ثبتی، دستیاری مشاغل حقوقی، گردشگری، کسب و کارهای دیجیتالی، شهرسازی، فناوری اطلاعات(اینترنت و شبکه های گسترده)، نرم افزار( برنامه سازی کامپیوتری) و تولید محتوای دیجیتالی عنوان کرد.

به گفته وی؛ مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک جزو اولین مراکز علمی کاربردی کشور است که در سال ۱۳۷۷ فعالیت خود را آغاز کرده است.