برگزاری دوره آموزشی" ۳D MAX " در جهاددانشگاهی ساوه

۱۱ مهر ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۱ کد : ۴۹۱۸۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
دوره آموزشی"۳D MAX " در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه برگزار می شود.
برگزاری دوره آموزشی" ۳D MAX " در جهاددانشگاهی ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مهدی کاظمی مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی ساوه، با اعلام این خبر، گفت: دوره آموزشی 3D MAX ویژه علاقه مندان به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی در این شهرستان برگزار می شود.

وی افزود: این دوره آموزشی به مدت 40 ساعت روزهای یکشنبه و سه شنبه هر هفته از ساعت 18 الی 20 با تدریس مهندس روشنایی برگزار می شود.

کاظمی خاطرنشان کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به نشانی ساوه، خیابان شریعتی، میدان سلام، جنب دبیرستان باقرالعلوم(ع)، مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی مراجعه و یا با شماره 08642226700 تماس حاصل نمایند.

به گفته این مقام مسئول، به شرکت کنندگان دوره آموزشی 3D MAX گواهینامه معتبر از سوی جهاددانشگاهی ارائه خواهد شد.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی دوره آموزشی