برگزاری نشست توجیهی مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی/۲۶ آذرماه؛ زمان برگزاری مسابقات

۲۰ آذر ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۴ کد : ۵۱۵۱۳ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست توجیهی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان مرکزی با حضور تیم های شرکت کننده برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در این باره، تصریح کرد: نشست توجیهی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان برگزار می شود.

وی هدف از برگزاری این مسابقات را تقویت و پرورش روحیه حق و حق‌طلبی و فرهنگ گفت‌وگوی سازنده، تولید علم و اندیشه و ارائه مطالب علمی جذاب برای دانشجویان بیان کرد.

غلامی گفت: این نشست توجیهی با حضور تیم های شرکت کننده، مسئولین و داوران مسابقات، دوشنبه 21 آذر ماه راس ساعت 9:30 صبح در سالن آمفی تئاتر جهاددانشگاهی برگزار می شود

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در پایان خاطرنشان کرد: یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان روز شنبه، 26 آذرماه آغار می شود.

کلید واژه ها: استان مرکزی جهاددانشگاهی مناظره دانشجویی