آغاز پذیرش تکمیل ظرفیت دانشجو در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۴ کد : ۵۱۹۵۶ معاونت آموزشی تاپ خبر
 پذیرش بدون آزمون مرحله «تکمیل ظرفیت» بهمن ماه ۱۴۰۱ در دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی آغاز شد.
آغاز پذیرش تکمیل ظرفیت دانشجو در مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ پذیرش بدون آزمون مرحله «تکمیل ظرفیت» در دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای(ناپیوسته) از 4 تا 17 دی انجام می شود.

داوطلبان متقاضی تحصیل می توانند برای اطلاع از چگونگی ثبت نام، مطابق برنامه زمانبندی اعلامی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور از 4 تا 14 دی ماه برای مقاطع کارشناسی و از 7 تا 17 دی ماه برای مقاطع کاردانی به مدت 10 روز به مراکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی مراجعه و ثبت‌نام کنند.

گفتنی است؛ پیش‌ثبت‌نام متقاضیان از طریق سایت‌ mahersho.iastjd.ac.ir و ثبت‌نام قطعی از طریق وب‌سایت سازمان سنجش امکان‌پذیر است. پذیرش دانشجو در این مرحله بدون آزمون بوده و صرفا بر اساس علاقمندی داوطلبان و سوابق تحصیلی آنان صورت می پذیرد.

کلید واژه ها: کاردانی داوطلبان