بازدید علمی دانشجویان جهاددانشگاهی اراک از دادگاه مجتمع تصادفات استان مرکزی

۱۳ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۱ کد : ۵۲۲۸۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
 بازدید علمی دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از مجتمع تصادفات استان مرکزی انجام شد.
بازدید علمی دانشجویان جهاددانشگاهی اراک از دادگاه مجتمع تصادفات استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی  جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ جمعی از دانشجویان رشته حقوق مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از دادگاه مجتمع تصادفات استان مرکزی بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید که دانشجویان رشته کارشناسی حقوق ثبت اسناد و املاک حضور داشتند از نزدیک با فعالیت دادگاه مجتمع تصادفات استان مرکزی آشنا شدند.

مجتمع تصادفات استان به منظور خدمات رسانی آسان و تسریع در رسیدگی به پرونده های مربوط به تصادفات خسارت و فوت فعالیت دارد.

لازم به ذکر است؛ بازدید های علمی دانشجویان با هدف ارتقاء دانش و مهارت و آشنایی آنان با کسب و کارهای مختلف به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک برگزار می شود.

کلید واژه ها: مجتمع تصادفات استان مرکزی جهاددانشگاهی بازدید