اعلام آخرین مهلت پذیرش دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

۱۴ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۴۲ کد : ۵۲۳۴۰ معاونت آموزشی تاپ خبر
آخرین مهلت ثبت نام در دوره های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک اعلام شد.
اعلام آخرین مهلت پذیرش دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر وجیه اله پارسا رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک با اعلام این خبر، گفت: ثبت نام داوطلبان مقاطع کاردانی تا  17 دی و کارشناسی تا 14 دی ماه جاری ادامه دارد.

وی افزود: متقاضایان می توانند در دوره کاردانی در 12کد رشته شامل روابط عمومی، حقوق ثبتی، امور بانکی، امور فرهنگی، تربیت مربی پیش دبستانی، فناوری اطلاعات(اینترنت و شبکه های گسترده)، مدیریت امور اداری، مدیریت کسب و کار، طراحی گرافیک، امور بیمه، شهرسازی و گردشگری ثبت نام نمایند.

پارسا همچنین ادامه داد: ثبت نام داوطلبان در دوره کارشناسی در 11 کدرشته شامل حقوق ثبت اسناد و املاک، روابط عمومی، مدیریت امور فرهنگی( برنامه ریزی فعالیت های قرآنی)، مدیریت امور فرهنگی(برنامه ریزی فرهنگی) تربیت مربی پیش دبستانی، طراحی گرافیک، مدیریت کسب و کار، مهندسی فناوری اطلاعات، مدیریت بیمه(بیمه اشخاص) حسابداری بانکی و مهندسی معماری و بازسازی بافت های فرسوده در حال انجام است.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: علاقمندان می توانند جهت مشاوره، ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره 34172004  تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: مدیریت امور فرهنگی بیمه