با رقابت ۱۹۷ شرکت‌کننده؛

آزمون استخدامی قوه قضاییه در استان مرکزی برگزار شد/پایان اسفندماه؛ اعلام نتایج اولیه آزمون

۰۶ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۸:۲۳ کد : ۵۴۳۰۴ معاونت آموزشی تاپ خبر
همزمان با سراسر کشور، آزمون استخدامی قوه قضاییه به همت جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ انسیه صالحی معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی در حاشیه برگزاری این آزمون، تصریح کرد: آزمون استخدامی قوه قضاییه همزمان با سراسر کشور در استان به همت جهاددانشگاهی برگزار شد.

وی اظهارکرد: 197شرکت کننده از استان مرکزی در آزمون داوری عمومی، داوری تخصصی و میانجیگری شرکت کردند.

صالحی با بیان اینکه ثبت نام جذب همکاری داوری و میانجی‌گری از دهم تا هیجدهم بهمن ماه به مدت 10 روز انجام شد، افزود: پذیرفته شدگان در آزمون استخدامی دادگستری، پس از طی مراحل آزمون، مصاحبه و گزینش به استخدام پیمانی دادگستری کل استان در می آیند.

به گفته وی، نتایج اولیه آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضائیه تا پایان اسفندماه سال جاری اعلام می شود.

کلید واژه ها: آزمون استخدامی استان مرکزی جهاددانشگاهی داوری