۱۵ اسفند؛ پایان مهلت ثبت‌نام در هفتمین دوره مسابقات ملی پایان‌نامه سه دقیقه‌ای در استان مرکزی

۱۴ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۷:۵۵ کد : ۵۴۶۵۷ معاونت فرهنگی تاپ خبر
ثبت نام در هفتمین دوره مسابقات ملی پایان نامه سه دقیقه ای در استان مرکزی تا ۱۵ اسفندماه انجام می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ هفتمین دوره مسابقات ملی پایان نامه سه دقیقه ای به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

این دوره از مسابقات با هدف تقویت مهارت های ارتباطی، تبدیل ایده به محصول و ثروت و تقویت ارتباط دانشگاه با سرمایه گذاران ویژه دانشجویان ارشد و دکتری و دانشجویانی که پروپوزال آن ها مورد تایید قرار گرفته است برگزار می شود.

آخرین مهلت ثبت نام علاقه مندان در این مسابقات تا 15 اسفندماه جاری اعلام شده است و شرکت کنندگان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به دبیرخانه این مسابقات در سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان مرکزی واقع در دانشگاه اراک مراجعه و یا با شماره ۳۲۷۰۲۰۳۳ تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: مسابقات دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی