برپایی نشست هماهنگی طرح ملی اردوی "ایران مرز پرگهر" در استان مرکزی/۴ بازدید در دستور کار سازمان دانشجویان

۲۱ اسفند ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۱ کد : ۵۵۰۲۵ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست هماهنگی هجدهمین دوره طرح ملی اردوهای ایران مرز پرگهر در استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ علیرضا دارابی مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی در نشست هماهنگی برگزاری هجدهمین دوره طرح ملی اردوهای ایران مرز پرگهر، گفت: با توجه به حضوری شدن دانشگاه ها تمامی برنامه های اردویی بصورت حضوری برگزار خواهد شد.

وی افزود: هجدهمین دوره طرح ملی اردوهای ایران مرز پرگهر به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی، سازمان گردشگری جهاد دانشگاهی برگزار خواهد شد.

دارابی خاطرنشان کرد: در راستای اجرای این طرح، 4 بازدید در دستور کار قرار دارد که 2 بازدید از مراکز صنعتی و 2 بازدید از مراکز فرهنگی و گردشگری خواهد بود.

به گفته وی؛ طرح ملی ایران، مرز پرگهر با هدف تقویت روحیه خودباوری و تحقق شعار "ما می توانیم" ویژه دانشجویان دانشگاهیان سراسر کشور اجرا می شود.

کلید واژه ها: ایران مرز پرگهر استان مرکزی طرح ملی