راه‌اندازی مجدد مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت شماره ۲ جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۴۰ کد : ۷۰۷۰۱ معاونت آموزشی تاپ خبر
معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان مرکزی از راه‌اندازی مجدد مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت شماره ۲ جهاددانشگاهی استان خبر داد.
راه‌اندازی مجدد مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت شماره ۲ جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهره نعمتی معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، افزود: آموزش های تخصصی کوتاه مدت با هدف ارتقای سطح دانش و بینش متقاضیان و شاغلین دولتی و غیردولتی برگزار می شود.

وی اظهارکرد: در همین راستا علاوه بر برپایی دوره های تخصصی علوم انسانی و کشاورزی و منابع طبیعی، دوره های آموزشی ویژه شاغلین دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های دولتی و غیر دولتی در دستور کار این مرکز آموزشی قرار دارد.

نعمتی در ادامه تعمیق و گسترش آموزش و بهبود عملکرد اجرایی مبتنی بر دانش شغلی کارکنان دولت را از اهداف آموزش های این مرکز عنوان کرد.

به گفته این مقام مسوول؛ مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت شماره 2 جهاددانشگاهی استان مرکزی به محل ساختمان اداری جهاددانشگاهی استان واقع در انتهای خیابان امام خمینی(ره)، جنب مدارس استعدادهای درخشان انتقال یافت.

کلید واژه ها: آموزش جهاددانشگاهی دولتی