گرامیداشت مقام استاد در جهاددانشگاهی استان مرکزی

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۴ کد : ۷۰۸۱۵ معاونت آموزشی تاپ خبر
در مراسمی همزمان با روز بزرگداشت مقام معلم، از جمعی مدرسان و کارکنان مراکز آموزشی جهاددانشگاهی استان مرکزی تجلیل شد.
گرامیداشت مقام استاد در جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ با حضور مرادی رئیس این واحد و همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مطهری و روز معلم و مقام استاد، از جمعی از همکاران مدرس و کارکنان مراکز آموزشی جهاددانشگاهی استان تقدیر شد.

این مراسم با هدف بزرگداشت یاد و خاطره شهید استاد مطهری و تجلیل مقام استاد به همت روابط عمومی و معاونت پشتیبانی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار و با اهدای لوح تقدیر و هدایایی، از جمعی از مدرسان و کارکنان مراکز آموزشی جهاددانشگاهی تجلیل به عمل آمد.

شایان ذکر است؛ در تقویم جمهوری اسلامی ایران، ۱۲ اردیبهشت هر سال به عنوان "روز معلم" گرامی داشته می‌شود. این روز، فرصتی برای قدردانی از زحمات و تلاش‌های معلمان دلسوز و فداکاری است که در راه تعلیم و تربیت نسل‌های آینده تلاش می‌کنند.