فرصت دوباره ثبت‌نام در آزمون استخدامی طرح "شهید زین‌الدین"

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۲۳ کد : ۷۱۲۴۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
فرصت ثبت نام در آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین جهت جذب نیرو در دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی به مدت پنج روز تمدید شد.
فرصت دوباره ثبت‌نام در آزمون استخدامی طرح "شهید زین‌الدین"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ فرصت ثبت نام استخدام در دستگاه‌های اجرایی استان تا 27 اردیبهشت ماه سال جاری تمدید شد.

این آزمون به منظور جذب 63 نفر از متقاضیان استان مرکزی در دستگاه های اجرایی شامل انتقال خون، اقتصاد و دارایی، تعاون و کار و رفاه اجتماعی، حمل و نقل جاده‌ای، جهاد کشاورزی، دامپزشکی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی، صنعت و معدن و تجارت، راه و شهرسازی، گمرک، محیط زیست، منابع طبیعی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، نوسازی مدارس و ورزش و جوانان است.

آزمون استخدامی طرح شهید زین‌الدین روز جمعه، 11 خردادماه سال جاری همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی برگزار می شود.

علاقه مندان می‌توانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات تکمیلی به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی hrtc.ir مراجعه کنند.