اعلام ویژه‌برنامه‌های روز ملی جمعیت در مرکز فوق‌تخصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۵۱ کد : ۷۱۳۱۰ معاونت پژوهشی تاپ خبر
ویژه برنامه‌های هفته ملی جمعیت با محوریت ترویج فرزندآوری از ۲۴ الی ۳۰ اردیبهشت‌ماه در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر مریم جنابی مدیر مجتمع فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، افزود: با توجه به اهمیت مقوله جوانی جمعیت، ویژه برنامه های متعددی از 24 الی 30 اردیبهشت ماه به همت این مرکز درمانی برگزار می شود.

وی افزود: ویزیت و مشاوره رایگان زوج های نابارور، راه اندازی اتاق تکریم مادر، راه اندازی اتاق مادر و کودک، ارسال پیام تبلیغاتی، برگزاری اردوی تجلیل از مادران خانواده باشکوه، برپایی مسابقه کتابخوانی با عناوین "پناهم باش" و "فکرشم نکن"، برپایی غرفه جوانی جعیت، کاهش ساعت کاری کارکنان به ازای هر فرزند یکساعت، تهیه پمفلت کرامت مادر، کاشت نهال و اجرای طرح غربالگری زوج های نابارور در استان، بازدید جمعی از مدیران استانی از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و ... از جمله برنامه های هفته جمعیت می باشد.

این مقام مسوول خاطرنشان کرد: برنامه مذکور در راستای پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص جوانی جمعیت، آشنایی بیشتر آحاد مردم با مسئله جوانی جمعیت، افزایش نرخ رشد جمعیت و فرزندآوری به همت این مجتمع درمانی برگزار می شود.

کلید واژه ها: جوانی جمعیت مادر برنامه