ارائه ویزیت رایگان همزمان با هفته ملی جوانی جمعیت در مجتمع درمانی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۷:۵۹ کد : ۷۱۳۶۹ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی از ارائه ویزیت و مشاوره رایگان درمانی همزمان با هفته ملی جوانی جمعیت در این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر مریم جنابی مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان در این رابطه، تصریح کرد: همزمان با هفته ملی جوانی جمعیت ویزیت و مشاوره رایگان در این مرکز درمانی ارائه می شود.

وی افزود: مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی در راستای اهمیت و حفظ جوانی جمعیت در زمینه‌های  ناباروری زنان،  ناباروری مردان، جنین شناسی، فریز گامت و جنین، ژنتیک، روانشناسی و مراقبت های بارداری حاصل از روش های درمان ناباروری به مراجعین ویزیت و مشاوره اولیه رایگان ارائه می نماید.

جنابی افزود: مراجعین این مرکز درمانی می توانند جهت نوبت دهی و اطلاع از ساعات حضور هر یک از متخصصین با شماره تلفن های گویا 08632232401 و 08632232402 و شماره 08632212500 تماس بگیرند.