سرپرست سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی استان مرکزی منصوب شد

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۹ کد : ۷۱۳۷۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
با حکم رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی، "سرپرست سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان" این سازمان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در حکمی مهدی علی‌سلیمان را به عنوان "سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان شعبه استان مرکزی" منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

با احترام و با استناد به نامه شماره180104002/199117/د مورخ 1403/2/22 با عنایت به تجارب و شایستگی ها، جنابعالی به عنوان "سرپرست سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان شعبه استان مرکزی" منصوب می گردید.

امید است با استعانت از خداوند متعال و استفاده حداکثری از ظرفیت نیروی انسانی و برنامه ریزی دقیق و تعامل سازنده با سازمان ها و دستگاه های اجرایی استان در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید. ان شاالله