برگزاری اردوی طبیعت‌گردی ویژه جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۶ کد : ۷۱۴۳۴ اخبار عمومی تاپ خبر
اردوی طبیعت‌گردی ویژه جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با هدف افزایش روحیه نشاط و شادابی جهت پیشبرد اهداف سازمانی برگزار شد.
برگزاری اردوی طبیعت‌گردی ویژه جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ همزمان با بهار طبیعت و دهه پر برکت کرامت و با حضور مرادی رئیس این واحد سازمانی، اردوی طبیعت گردی ویژه آقایان جهادگر جهاددانشگاهی استان مرکزی با برگزار شد.

این اقدام با هدف بهره‌مندی از طبیعت زیبا، ایجاد فضایی شاد و پر انرژی، افزایش روحیه نشاط و شادابی جهادگران جهاددانشگاهی و تقویت روابط اجتماعی جهت تقویت و همبستگی سازمانی به همت روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

گفتنی است؛ گفت‌وگوی صمیمانه جهادگران با رئیس واحد، بیان مشکلات و مسائل، ارائه راهکارها و پیشنهادات و همچنین صرف صبحانه در محیطی دوستانه از برنامه‌های جنبی اردوی کوهنوردی بود.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی استان مرکزی طبیعت جهادگران