آغاز ثبت‌نام دوره آموزشی "نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان" در مرکز آموزش جهاددانشگاهی استان مرکزی

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۶ کد : ۷۱۶۰۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
ثبت نام دوره آموزشی "نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان" به همت مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی استان مرکزی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهرا سعادت‌خواه مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت شماره یک جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: حدود یک سوم مرگ و میر ناشی از سرطان که در حال وقوع در جهان است به عوامل تغذیه ای، فعالیت فیزیکی و وضعیت روانی بیمار مرتبط است.

وی افزود: در سال های اخیر تغییرات بسیاری در مصرف مواد غذایی و عادت های زندگی شهرنشینی به وجود آمده است و رژیم غذایی با کالری بالا مورد استقبال قرار گرفته است که نتیجه این تغییرات موجب افزایش وزن و چاقی در سطح جامعه شده که با افزایش شیوع سرطان در جامعه همراه است.

سعادت خواه اضافه کرد: این کارگاه آموزشی با هدف ارتقای سطح آگاهی و سلامت افراد جامعه به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی برگزار و راهکارهای پیشگیری از سرطان و کبد چرب و نقش تغذیه در این کارگاه به شرکت کنندگان آموزش داده می شود.

به گفته وی؛ علاقه‌مندان می توانند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان مرکزی واقع در اراک، خیابان شهید بهشتی، کوچه مسجد حاج آقاصابر مراجعه و یا با شماره 5-08632241434 تماس بگیرند.

کلید واژه ها: آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی