اطلاعیه مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی در خصوص نظرسنجی‌های انتخاباتی

۲۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۰۶:۴۰ کد : ۷۲۶۹۳ معاونت فرهنگی تاپ خبر
اطلاعیه مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی در خصوص نظرسنجی‌های انتخاباتی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) وابسته به جهاددانشگاهی در خصوص نظرسنجی‌های انتخاباتی اطلاعیه‌ای صادر کرد.

نظرسنجی‌های انتخاباتی مرکز ایسپا وابسته به جهاددانشگاهی از طریق(اینستاگرام | X - توئیتر | سایت | ایتا | سروش‌پلاس | بله) منتشر می‌شود.

گمانه‌زنی افراد، جریان‌های سیاسی و رسانه‌ها و انتساب آنها به ایسپا بی‌اخلاقی بوده و طبیعتا مورد تایید نیست.

ایسپا در ۲۳ سال گذشته و در دوره‌های مدیریتی مختلف تلاش کرده است صرفا با کار علمی و پرهیز از هرگونه سیاسی کاری با صرف هزینه‌های مادی و انسانی داده‌های قابل اتکا تولید کرده و پیش از برگزاری انتخابات در رسانه‌های خود منتشر کند. این رویه در انتخابات پیش رو نیز ادامه دارد.