برگزاری آزمون گاز یک چهارم پوندی(گاز فشار ضعیف) توسط مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی استان مرکزی

۰۵ اسفند ۱۴۰۳ | ۰۷:۲۴ کد : ۸۱۵۶۸ معاونت آموزشی تاپ خبر
آزمون گاز یک چهارم پوندی(گاز فشار ضعیف) ویژه مهندسین نظام مهندسی استان مرکزی به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت شماره یک جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
برگزاری آزمون گاز یک چهارم پوندی(گاز فشار ضعیف) توسط مرکز آموزش تخصصی جهاددانشگاهی استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ زهرا سعادت‌خواه مدیر مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت شماره یک جهاددانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: آزمون گاز یک چهارم پوندی(گاز فشار ضعیف) به منظور ارزیابی و ارتقا مهارت‌های فنی مهندسین نظام مهندسی استان برگزار شد.

وی تصریح کرد: این آزمون با حضور ۱۵ نفر از مهندسین فعال در حوزه گاز و تاسیسات به منظور ارزیابی توانمندی های تخصصی آنها در زمینه های مرتبط با سیستم های گاز فشار ضعیف و با هدف ارتقای سطح علمی و فنی مهندسین نظام مهندسی در خصوص استانداردهای اجرایی، قوانین ایمنی و اصول فنی سیستم های گاز، به ویژه در بخش گاز فشار ضعیف برگزار شد.

سعادت‌خواه با اشاره به اینکه آزمون گاز یک چهارم پوندی(گاز فشار ضعیف) یکی از مراحل مهم در راستای ارتقای کیفیت سیستم‌های گازی  استان مرکزی به شمار می‌رود، افزود: این آزمون علاوه بر ارزیابی تخصصی مهندسین، به‌عنوان یک ابزار آموزشی و ارزیابی برای بروز نگه داشتن مهارت‌ها و دانش فنی آنها در جهت رعایت استانداردهای جدید، نقش بسزایی دارد.


نظر شما :