امضای تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه تفرش

۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۰۷:۴۹ کد : ۸۴۲۱۳ اخبار عمومی تاپ خبر
در راستای همکاری دوجانبه و با هدف هم‌افزایی و همکاری بیشتر، تفاهم‌نامه مشترک بین جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه تفرش منعقد شد.
امضای تفاهم‌نامه همکاری  جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه تفرش

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ با حضور محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان و محمودرضا شاهوردی رئیس دانشگاه تفرش، تفاهم‌نامه همکاری با هدف بهره‌مندی از استعدادها، ظرفیت‌ها و تجارب طرفین برای همکاری‌های پژوهش و فناوری، آموزش و کارآفرینی، فرهنگی و اجتماعی، تولیدی و خدماتی در حوزه آموزش عالی به مدت دو سال امضا شد.

محسن مرادی رئیس جهاد دانشگاهی استان در این نشست از آمادگی جهاددانشگاهی برای حضور در شهرستان تفرش خبر داد و افزود: حضور جهاد دانشگاهی در شهرستان تفرش، از مسیر دانشگاه تفرش در قالب برگزاری دوره‌های کوتاه مدت در حوزه‌های آموزشی، گردشگری، گیاهان دارویی، فعالیت‌های آزمایشگاهی و کارآفرینی است.

وی اظهارکرد: بهره‌مندی از توانمندی‌های دانشگاه تفرش در برگزاری دوره‌های آموزشی با توجه به ظرفیت‌های علمی استادان دانشگاه و امکانات آزمایشگاهی، به فعالیت‌های ما اعتبار بخشیده و برای استان و منطقه بسیار مفید و اثرگذار خواهد بود.

محمودرضا شاهوردی رئیس دانشگاه تفرش در نشست انعقاد تفاهم نامه همکاری، با تشریح امکانات آزمایشگاهی و توانمندی‌های علمی اعضای هیات علمی دانشگاه، افزود: دانشگاه تفرش آماده ارائه خدمات آموزشی در قالب فعالیت‌ها و دوره‌های آموزش کوتاه مدت در زمینه‌هایی همچون هوش مصنوعی با هدف توانمندسازی مدیران، دانشجویان، کارکنان و اقشار مختلف استان مرکزی و منطقه و همچنین ارائه خدمات آزمایشگاهی زیست محیطی در سطح استان و کشور است.

وی ادامه داد: امید است با انعقاد این تفاهم‌نامه با همفکری و همکاری متقابل، نتایج ارزشمندی در راستای استفاده از ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دو طرف حاصل شود.


نظر شما :