نشست هم‌اندیشی روسای جهاددانشگاهی و دانشگاه ملی مهارت/ تاکید بر ایجاد فضای گفت‌وگو محور در دانشگاه‌ها

۱۵ شهریور ۱۴۰۴ | ۰۸:۳۶ کد : ۸۸۳۲۹ معاونت فرهنگی تاپ خبر
نشست هم‌اندیشی روسای جهاددانشگاهی استان مرکزی و دانشگاه ملی مهارت استان با هدف گسترش همکاری‌های مشترک برگزار شد.
نشست هم‌اندیشی روسای جهاددانشگاهی و دانشگاه ملی مهارت/ تاکید بر ایجاد فضای گفت‌وگو محور در دانشگاه‌ها

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس این واحد سازمانی در نشست هم‌اندیشی با سرپرست دانشگاه ملی مهارت استان که با حضور معاون فرهنگی و مدیر اجرایی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی برگزار شد، با تشریح فعالیت‌های این نهاد، اظهارکرد: در دوره جدید مدیریتی جهاددانشگاهی در کشور، تقویت حوزه فرهنگی و سازمان دانشجویان در اولویت قرار گرفته است.

وی افزود: تقویت نقش دانشجویان در فعالیت‌های جهاددانشگاهی و ایجاد فضای گفت‌وگو محور در دانشگاه‌ها از جمله اقدامات مهم این نهاد در دانشگاه‌هاست.

 مرادی در ادامه بر گسترش شبکه دانشجویی و اجرای برنامه‌های ملی در سطح دانشگاه‌های استان با همکاری دانشگاه ملی مهارت تاکید کرد.

دکتر مهدی رئوفی سرپرست دانشگاه ملی مهارت استان در ادامه توضیحاتی در خصوص فعالیت‌های فرهنگی این دانشگاه ارائه کرد.

وی خاطرنشان کرد: در راستای برگزاری اردوهای مشترک در بین دانشگاه‌ها می‌توان جهت کاهش هزینه از ظرفیت‌های مختلف دانشگاه‌های استان استفاده کرد.

این مقام مسوول در پایان با اشاره به ظرفیت‌های جهاددانشگاهی، آمادگی دانشگاه مهارت محور جهت همکاری در تمامی بخش‌های این نهاد را اعلام کرد.

text to speech icon

نظر شما :