اعلام برگزیدگان مسابقه سراسری کتابخوانی "۳ دقیقه در قیامت"

۱۳ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۸ کد : ۳۸۶۰۲ معاونت فرهنگی تاپ خبر
برگزیدگان مسابقه سراسری کتابخوانی "۳ دقیقه در قیامت" که به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد معرفی شدند.
اعلام برگزیدگان مسابقه سراسری کتابخوانی "۳ دقیقه در قیامت"

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: همزمان با هفته کتاب و کتاب خوانی و گرامیداشت هفته بسیج مسابقه سراسری کتاب خوانی 3 دقیقه در قیامت به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان برگزار شد.

وی افزود: در این مسابقه دانشجویانی از دانشگاه های اراک، پیام نور اراک، مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اراک، دانشگاه آزاد اراک، دانشگاه شهید بهشتی تهران، دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشگاه تبریز، دانشگاه پیام نور تبریز، دانشگاه شهید باهنر تهران، دانشگاه زنجان و دانشگاه شیراز شرکت کردند.

غلامی با اشاره به اینکه این مسابقه با استقبال خوب دانشجویان و کارمندان همراه بود، اضافه کرد: هانیه رستمی در بخش دانشجویی از دانشگاه اراک و عصمت سادات آل یاسین در بخش کارمندان از جهاددانشگاهی استان مرکزی به عنوان نفرات برگزیده این مسابقه سراسری معرفی شدند.

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان در پایان، خاطرنشان کرد: کتاب سه دقیقه در قیامت کاری از گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی روایتی از خاطرات یکی از مدافعین حرم می باشد.

کلید واژه ها: اراک جهاددانشگاهی استان مرکزی مسابقه