از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛

برگزیدگان مسابقه سراسری وصیت نامه الهی - سیاسی حاج قاسم سلیمانی اعلام شد

۲۷ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۷ کد : ۴۰۶۳۶ معاونت فرهنگی تاپ خبر
برگزیدگان مسابقه سراسری وصیت نامه الهی - سیاسی حاج قاسم سلیمانی از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی اعلام شد.
برگزیدگان مسابقه سراسری وصیت نامه الهی - سیاسی حاج قاسم سلیمانی اعلام شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ مجتبی غلامی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اعلام این خبر، گفت: همزمان با دومین سالروز شهادت سردار دلها، مسابقه سراسری وصیت نامه الهی-سیاسی حاج قاسم سلیمانی برگزار شد.

وی افزود: در این مسابقه دانشجویان از دانشگاه های مختلف کشور از جمله علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، دانشگاه اراک، پردیس زینب کبری(س) اراک، دانشگاه کوهپایه اصفهان، دانشگاه پیام نور شهر ری، دانشگاه مراغه، دانشگاه شیراز، دانشگاه خلیج فارس بوشهر، دانشگاه مشهد، دانشگاه شهید با هنر کرمان، دانشگاه خوراسگان اصفهان، دانشگاه یزد، دانشگاه دماوند و دانشگاه آزاد محلات شرکت کردند.

غلامی اشاره کرد: از میان شرکت کنندگان، تعداد 17 نفر توانستند به تمامی سوالات پاسخ صحیح بدهند که به قید قرعه، محبوبه میرزارضایی، مهدی جلمبادانی و  ریحانه نیک منش از دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزیده مسابقه شدند.

کلید واژه ها: دانشگاه مسابقه اراک غلامی بوشهر فارس