بازدید علمی دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از شرکت حنیفرام

۳۰ آبان ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۷ کد : ۵۰۸۰۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
جمعی از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از شرکت حنیفرام اراک بازدید به عمل آوردند.
بازدید علمی دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از شرکت حنیفرام

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ جمعی از دانشجویان کاردانی امور اداری و دانشجویان کارشناسی مدیریت کسب و کار مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از شرکت حنیفرام بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید انصاری کیا رئیس شرکت حنیفرام اراک توضیحاتی در خصوص چگونگی ساخت تجهیزات این شرکت بیان کرد و دانشجویان ضمن آشنایی با تولیدات و ساخت ادواتی که شرکت انجام می دهد سوالات خود را در این خصوص مطح کردند.

گفتنی است؛ شرکت تولیدی و صنعتی حنیفرام(حنیفارم سابق) نامی آشنا در صنعت حمل و نقل به عنوان طراح و سازنده انواع مختلف بونکر حمل سیمان، تریلر کفی و کمرشکن، تانکر ذخیره و حمل سوخت، مخازن استنلس استیل، تریلر کمپرسی و همچنین برج های روشنایی و انواع تیر چراغ برق با بهره گیری از مهندسین و پرسنل مجرب و ماشین آلات پیشرفته در سال 1359 تاسیس شده است.

کلید واژه ها: شرکت حنیفرام دانشجویان اراک