برپایی کارگاه آموزشی "الزامات کسب و کار در مشاغل خانگی" در ساوه

۱۸ مهر ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۳ کد : ۴۹۲۹۷ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
در راستای اجرای طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی، کارگاه آموزشی "الزامات کسب و کار در مشاغل خانگی" در ساوه برگزار شد.
برپایی کارگاه آموزشی "الزامات کسب و کار در مشاغل خانگی" در ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ کارگاه آموزشی آشنایی با الزامات کسب و کار در حوزه مشاغل خانگی به همت دبیرخانه طرح توسعه مشاغل خانگی در شهرستان ساوه برگزار شد.

این کارگاه آموزشی ویژه متقاضیان رشته های چرم و میناکاری برگزار و مسعود شهرجردی از اساتید حوزه کارآفرینی در این کارگاه به بیان الزامات کسب و کار در مشاغل خانگی پرداخت.

گفتنی است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اجرای جهاددانشگاهی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست. این طرح ملی در 3 فاز پیش‌ بینی شده که فاز اول شناسایی و اولویت‌ بندی مزیت، ظرفیت‌ و پتانسیل‌ های اشتغال در حوزه مشاغل خانگی، فاز دوم مربوط به توانمندسازی متقاضیان از طریق مشاوره، راهنمایی، استعدادسنجی و فاز سوم اتصال به بازار است.

کلید واژه ها: مشاغل خانگی کارگاه