بازدید علمی دانشجویان مرکز جهاددانشگاهی از موزه چهارفصل اراک

۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۲ کد : ۵۱۲۹۹ معاونت آموزشی تاپ خبر
جمعی از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از موزه چهار فصل این شهر بازدید به عمل آوردند.
بازدید علمی دانشجویان مرکز جهاددانشگاهی از موزه چهارفصل اراک

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ جمعی از دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از موزه چهارفصل اراک بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید که دانشجویان رشته های کاردانی حرفه ای گرافیک و روابط عمومی این مرکز آموزشی حضور داشتند، دانشجویان با تاریخ و فرهنگ اصیل نیاکان خود آشنا شدند.

لازم به ذکر است؛ موزه حمام چهار‌ فصل از آثار تاریخی شهر اراک است، این بنا توسط حاج محمدابراهیم خوانساری در زمان احمد‌شاه قاجار بنا نهاده شده است که در سال ۱۳۵۵ به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسید. وجود نقاشی‌ها و نگاره‌هایی از چهار‌فصل سال که در چهار گوشه این حمام وجود دارد علت نامگذاری این حمام بوده ‌است. این حمام تنها حمام کشور است که در آن قسمتی مجزا برای اقلیت‌های مذهبی وجود دارد.

کلید واژه ها: اراک دانشجویان