پخش مستند "درمان ناباروری" از صدای شبکه آفتاب استان مرکزی

۲۵ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۹ کد : ۵۳۹۳۰ معاونت پژوهشی تاپ خبر
برنامه مستند "درمان ناباروری" با حضور جمعی از مراجعه کنندگان مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی از رادیو شبکه آفتاب استان پخش شد.
پخش مستند "درمان ناباروری" از صدای شبکه آفتاب استان مرکزی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ برنامه مستند"درمان ناباروری" با حضور جمعی از مراجعه کنندگان مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی از رادیو شبکه آفتاب استان مرکزی پخش شد.

در این برنامه که با حضور مادران باردار تحت درمان مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان برگزار شد به بررسی روند درمان ناباروری پرداخته شد.

مرکز فوق تخصص درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی از سال ۸۹ راه اندازی شده و به متقاضیان درمانی از استان‌ های قم، همدان، لرستان و خوزستان خدمات ارایه می‌ دهد.

گفتنی است؛ امسال یکصد مورد بارداری با استفاده از روش‌ های درمانی مختلف در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی انجام شده که در انتظار تولد نوزادان هستیم.

کلید واژه ها: درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی