۲۳ دی ماه؛ برپایی کارگاه آموزشی "علل ناباروری، پیشگیری و درمان" در خمین

۲۱ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۱ کد : ۴۰۴۴۲ معاونت پژوهشی تاپ خبر
کارگاه آموزشی علل ناباروری، پیشگیری و درمان به همت مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان مرکزی در خمین برگزار می شود.
۲۳ دی ماه؛ برپایی کارگاه آموزشی "علل ناباروری، پیشگیری و درمان" در خمین

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ دکتر مریم جنابی سوپروایزر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان و دبیر علمی این کارگاه آموزشی با اعلام این خبر، گفت: کارگاه آموزشی علل ناباروری، پیشگیری و درمان به همت مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی با همکاری معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی خمین برگزار می شود.

وی اظهارکرد: این کارگاه آموزشی با تدریس دکتر عصمت مشهدی متخصص زنان، زایمان و مسوول فنی مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی و دکتر علی اصغر غفاری زاده متخصص جنین شناسی و رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی ویژه متخصصان، پزشکان عمومی، کارشناسان مامایی و کارشناسان مراقبت های سلامت برپا می شود.

این مقام مسوول در ادامه هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را ارتقای سطح آگاهی خانواده ها و زوجین نسبت به موضوع ناباروری و روش های درمان آن در راستای افزایش رشد جمعیت عنوان کرد.

جنابی خاطرنشان کرد: کارگاه آموزشی علل ناباروری، پیشگیری و درمان روز پنجشنبه، 23 دی ماه از ساعت 9 الی 13 در سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان خمین برگزار و دارای امتیاز آموزشی می باشد.

کلید واژه ها: درمان ناباروری درمان ناباروری جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی استان آموزشی کارگاه آموزشی ناباروری کارگاه