مراسم گرامیداشت روز پزشک در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۳۱ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۱۰۸۳۹ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مراسم گرامیداشت روز پزشک در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد .
مراسم گرامیداشت روز پزشک در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، این مراسم در تاریخ پنج شنبه 31 مرداد ماه و در آستانه روز بزرگداشت ابوعلی سینا و روز پزشک با حضور ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، دکتر وثوق مدیر مرکز ناباروری رویان ، سرپرست مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان و جمعی از پزشکان مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی و کارکنان این مرکز، در سالن جلسات جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد .

در حاشیه این مراسم شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی با تبریک این روز به جامعه پزشکی بویژه پزشکان مرکز فوق تخصص درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی، از شهیدان دولت بخصوص شهید رجایی و باهنر یاد کرد و گفت: این عزیزان باید الگو و سرمشق همه در زمینه خدمت رسانی بی منت و خالصانه به مردم قرار گیرند .

وی با اشاره به اینکه آمیختن دین، علم و اخلاق را می توان در نظریات بزرگانی چون ابوعلی سینا مشاهده کرد، تصریح کرد: امیدوارم بتوانیم علاوه بر آموزش مباحث پزشکی، در جهت پرورش مباحث روحی و معنوی گام برداریم .

در پایان این مراسم با اهدای هدایایی از پزشکان فعال در مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی تقدیر شد.