شهید محمدتقی حقی/ و شهادتم را اینگونه آغاز می‌کنم...
به بهانه ۲۷ دی روز بزرگداشت شهدای جهاددانشگاهی؛

شهید محمدتقی حقی/ و شهادتم را اینگونه آغاز می‌کنم... جدید

جهادگر شهید محمدتقی حقی از اعضای جهاد دانشگاهی استان مرکزی در سال ۱۳۳۷ در شهر اراک متولد و در ۲۳ فروردین ۱۳۶۵ در جزیره مجنون به فیض عظیم شهادت نایل آمد.

ناامیدی مشخصه اساسی افسردگی در بین دانشجویان است
کارشناس مشاوره و خانواده:

ناامیدی مشخصه اساسی افسردگی در بین دانشجویان است

یک کارشناس مشاوره و خانواده گفت: دو مشخصه اساسی افسردگی، ناامیدی و غمگینی است. شخص رکود وحشتناکی احساس می کند و نمی تواند تصمیمی بگیرد یا فعالیتی را شروع کند یا به چیزی علاقمند شود.

مانور اجباری آزمون‌ های متمرکز مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی آغاز شد
برای نیمسال اول۱۴۰۱- ۱۴۰۰؛

مانور اجباری آزمون‌ های متمرکز مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی آغاز شد

مانور اجباری آزمون‌ های متمرکز نیم سال اول ۱۴۰۱- ۱۴۰۰؛ مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک همزمان با سایر مراکز علمی کاربردی استان به صورت غیرحضوری آغاز شد.

جهاددانشگاهی در حوزه آموزش و توانمندسازی به کمیته امداد یاری رساند
مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی در بازدید ایکنا:

جهاددانشگاهی در حوزه آموزش و توانمندسازی به کمیته امداد یاری رساند

مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی تصریح کرد: جهاددانشگاهی می‌تواند در حوزه آموزش به کمیته امداد کمک کند تا در راستای توانمندسازی جامعه هدف قدم‌های بهتری برداریم.

ادامه مطلب
فراخوان پذیرش ۱۰ پژوهشگر پسادکتری در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی در راستای ایفای نقش موثر در توسعه علمی کشور و حمایت از دانش آموختگان دوره دکتری رشته‌های علوم انسانی، اقدام به جذب پژوهشگر پسادکتری می‌کند.

محصولات طرح ملی مشاغل خانگی توسط جهاددانشگاهی وارد چرخه اقتصادی شود
پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی:

محصولات طرح ملی مشاغل خانگی توسط جهاددانشگاهی وارد چرخه اقتصادی شود

پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان مرکزی اظهارکرد: اگر جهاددانشگاهی بتواند به عنوان یک نهاد شناخته شده در سطح استان تدبیری بیاندیشد تا محصولات ما در چرخه اقتصادی استانی به گردش درآید و تسهیلاتی را برای هنرمندان در نظر بگیرند کمک بزرگی خواهد بود.