اخبار

برگزاری تور کارآفرینی بازدید دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک از اتاق تعاون استان مرکزی

به همت سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی و دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اراک، جمعی از دانشجویان رشته های مدیریت و خدمات اجتماعی این مرکز آموزشی، ۲۷ فروردین ماه از اتاق تعاون استان مرکزی بازدید نمودند.

برگزاری نشست هم اندیشی مسئولان دفاتر نهادرهبری با رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی

نشست هم اندیشی مسئولان دفاتر نهاد رهبری با رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی و مدیر سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان ۲۶ فروردین ماه در دانشگاه اراک برگزار شد.

ادامه مطلب
فراخوان بیست و ششمین جشنواره ملی کتاب سال دانشجویی از سوی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی اعلام شد

ناشران محترم می توانند آثار دانشجویی خود را به همراه فرم ثبت نام اینترنتی، به دبیرخانه کتاب سال دانشجویی ارسال کنند و از ناشرانی که بیشترین مشارکت را در انتشار آثار دانشجویی داشته باشند، در آیین اختتامیه جشنواره تجلیل خواهد شد.

دوشنبه‌های قرآنی

به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی همزمان با آغاز فعالیت واحد در سال جدید برنامه دوشنبه‌های قرآنی نیز از سر گرفته شد.

ادامه مطلب
صدور مجوز راه اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی در زمینه فناوری اطلاعات و کسب و کارهای اینترنتی  در جهاددانشگاهی استان مرکزی

صدور مجوز راه اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی در زمینه فناوری اطلاعات و کسب و کارهای اینترنتی در جهاددانشگاهی استان مرکزی

دکتر بیجندی معاون آموزشی جهاددانشگاهی مجوز راه اندازی مرکز نوآوری و شکوفایی در زمینه فناوری اطلاعات و کسب و کارهای اینترنتی در جهاددانشگاهی استان مرکزی را صادر کرد.

ادامه مطلب
اپلیکیشن گردشگری مسافران نوروزی سال ۹۸ استان مرکزی راه اندازی گردید.
به همت مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی

اپلیکیشن گردشگری مسافران نوروزی سال ۹۸ استان مرکزی راه اندازی گردید.

به همت مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی اراک و با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی اپلیکیشن گردشگری ویژه مسافران نوروزی در استان مرکزی طراحی و راه اندازی شد .

ادامه مطلب
معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی به عضویت دبیرخانه دائمی بزرگداشت روز اراک در آمد
طی حکمی از سوی رئیس شورای شهر کلانشهر اراک؛

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، بر اساس مستندات و ابلاغ مصوبه شماره پنج مورخ ۲۹ / ۱۰ / ۹۷ شورای اسلامی کلانشهر اراک و همچنین حکم شماره ۲۴۵۰ مورخ ۲۷ / ۱۲ / ۹۷ رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک معاونت فرهنگی این واحد به عضویت دائمی دبیرخانه بزرگداشت روز اراک منصوب گردید .

رتبه نخست خبرگزاری ایکنا،توسط ایکنای مرکزی کسب شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، مطابق با ارزیابی های صورت گرفته توسط دفتر مرکزی خبرگزاری قرآنی دانشجویان ایران ایکنا، شعبه استان مرکزی برای سه ماه متوالی در شش ماهه دوم سالجاری موفق به کسب رتبه نخست در بین شعب کشور گردید .

ثبت نام کلاس تجوید سطح دو
به همت کانون قرآن سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی :

ثبت نام کلاس تجوید سطح دو

ثبت‌نام دور جدید تجوید سطح دو ویژه خواهران  برای نیم سال دوم سال تحصیلی۹۷ از سوی کانون قرآن سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان مرکزی تا دوشنبه ۲۷ اسفند ۹۷ انجام می‌شود.

ادامه مطلب
اخذ مجوز فعالیت مرکز نوآوری و شکوفایی(منش) با موضوع کسب و کارهای اینترنتی توسط ستفا مرکزی

پنجمین جلسه شورای مرکزی مراکز نوآوری و شکوفایی (منش) با حضور اعضاء شورا ، دکتر میرزابیگی رئیس ستاد اشتغال و کارآفرینی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، ۱۹ اسفندماه  در محل سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان برگزار شد.

ادامه مطلب
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاد دانشگاهی استان مرکزی و پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی
در راستای هم افزایی علمی تخصصی:

تفاهم‌نامه همکاری جهاد دانشگاهی استان مرکزی و پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی شهرستان محلات در راستای هم‌افزایی علمی تخصصی به امضاء رسید.