رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی خبرداد:

آمادگی جهاددانشگاهی جهت همکاری علمی و دانش‌بنیان با صنایع شهرستان ساوه/ارتقای شاخص‌های اقتصادی استان با تعامل صنعت و دانشگاه

۲۶ آبان ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۲ کد : ۷۷۸۳۹ اخبار عمومی تاپ خبر
مرادی با بیان اینکه "کاوه" بزرگترین شهر صنعتی ایران و برخوردار از ظرفیت‌های کلان است، گفت: جهاددانشگاهی استان آمادگی دارد تا بستر همکاری علمی و دانش بنیان در حوزه صنعت را فراهم آورد و قطعا تعامل صنعت با دانشگاه در رونق تولید و ارتقاء شاخص‌های اقتصادی استان موثر است.
آمادگی جهاددانشگاهی جهت همکاری علمی و دانش‌بنیان با صنایع شهرستان ساوه/ارتقای شاخص‌های اقتصادی استان با تعامل صنعت و دانشگاه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی به همراه رئیس نمایندگی این نهاد در شهرستان ساوه، با حضور در دفتر مدیر عامل شهر صنعتی کاوه با وی دیدار و گفت‌وگو کردند.

مرادی در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این نهاد انقلابی، همکاری دانشگاه و صنعت را بسیار حائز اهمیت دانست و از آمادگی جهاددانشگاهی برای همکاری با صنایع در حوزه های گوناگون به ویژه HSE(بهداشت، ایمنی و محیط زیست ) خبر داد.

تعامل صنعت و دانشگاه در رونق تولید و ارتقاء شاخص های اقتصادی استان

وی با بیان اینکه کاوه بزرگترین شهر صنعتی ایران و برخوردار از ظرفیت‌های کلان است، گفت: جهاددانشگاهی استان مرکزی آمادگی دارد تا بستر همکاری علمی و دانش بنیان در حوزه صنعت را فراهم آورد و قطعا تعامل صنعت با دانشگاه در رونق تولید و ارتقاء شاخص‌های اقتصادی استان موثر است.

مهندس سیدمحمود علمائی مدیر عامل شهر صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی کاوه نیز در این نشست با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی مولود انقلاب اسلامی است، افزود: این نهاد انقلابی با هدف ایجاد یک ارتباط مفید و موثر بین حوزه صنعت و تولید با دانشگاه شکل گرفته است و در طول سال‌های پس از انقلاب نیز در این جهت گام برداشته است.

وی با اشاره با بیان اینکه ایران اسلامی در تمامی عرصه‌ها به ویژه صنعت باید کشوری پیشرو در عرصه بین‌المللی و برخوردار از جایگاه نخست در کشورهای منطقه باشد، اظهارکرد: رسیدن به این جایگاه نه تنها دور از دسترس نیست بلکه باید مطابق به اسناد بالادستی نظام، با سرعت تحقق یابد.

روحیه انقلابی جهاددانشگاهی

مدیرعامل شهر صنعتی کاوه، تاکید رهبر معظم انقلاب در به خدمت گرفتن علم و دانش روز برای توسعه صنعت و رونق تولید را یک جهت گیری اساسی و مورد نیاز کشور دانست و افزود: تاکید اخیر مقام معظم رهبری بر ورود عمیق، موثر و گسترده در فناوری هوش مصنوعی، یک راهبرد کلیدی و مورد نیاز کشور است که جهاددانشگاهی می تواند با روحیه انقلابی خود از نخستین نهادهایی باشد که در این عرصه گام‌های بلندی بردارد.

سوق دادن شهر صنعتی کاوه به سمت شهری هوشمند

وی در پایان مدیریت جدید شهر صنعتی کاوه را مصمم به سوق دادن این کلانشهر صنعتی به سمت شهری هوشمند دانست و خاطرنشان کرد: ما در همکاری با جهاددانشگاهی و سایر مراکز علمی و تحقیقاتی می‌توانیم همکاری نوین و موثری را در این راستا رقم بزنیم.


نظر شما :