دیدار اعضای جهاد دانشگاهی استان مرکزی با خانواده شهدا

۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۲:۰۵ کد : ۱۱۱۰۶ اخبار عمومی تاپ خبر
به مناسبت هفته دولت و دهه اول محرم، شهرجردی رئیس جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی به همراه دادوند ریاست بنیاد شهید شهرستان اراک و جمعی از اعضای جهاد دانشگاهی با خانواده شهیدان ابوالفضل حسین خانی پریدری و عبدی دیدار نمودند.
دیدار اعضای جهاد دانشگاهی استان مرکزی با خانواده شهدا

به گزارش روابط عمومی جهاد ‌دانشگاهی استان مرکزی به مناسبت فرا‌رسیدن هفته دولت مسعود شهرجردی رئیس جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی به همراه جمعی از اعضای جهاد دانشگاهی  و کارمندان بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا دیدار نمودند.
در این نشست مهندس شهرجردی ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن دهه محرم ، در خصوص مقام والای شهدا و لزوم پیروی از راه و رسم شهدا در تمامی عرصه‌های زندگی مطالبی را عنوان نمودند، سپس خانواده معزز و بزرگوار شهدا دقایقی را به بیان ویژگی‌های اخلاقی و رفتاری ایشان پرداختند.