جهادگران جهاددانشگاهی استان مرکزی با آرمان‌های شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند

۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۴۰ کد : ۱۱۵۳۶ اخبار عمومی تاپ خبر
همزمان با هفته دفاع مقدس، ریاست و اعضای جهاد دانشگاهی استان مرکزی با حضور در گلزار شهدای دانشگاه آزاد اسلامی ، با آرمان‌های انقلاب اسلامی و شهیدان والامقام تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان مرکزی، در این مراسم که با حضور شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی به همراه معاونت پشتیبانی و جمعی اعضای جهاددانشگاهی ‌استان مرکزی برگزار شد، شرکت‌کنندگان با اهدای گل، عطرافشانی و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهیدان والا مقام مدفون در دانشگاه آزاد اسلامی اراک ادای احترام کردند.

قابل ذکر است این مراسم با استقبال با شکوه ارادتمندان به مقام شامخ شهدا و انقلاب اسلامی از جمله دکتر کلانتری ریاست دانشگاه آزاد اسلامی اراک به همراه معاونین و کارکنان همراه بود.

شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی استان در حاشیه این برنامه فرهنگی گفت : شهدا مایه افتخار این سرزمین هستند و با اتکاء به خداوند متعال و شجاعت خویش نقش مهمی در کشور ایفا کردند ، امیداوارم ما هم بتوانیم در مسیر شهدا گام برداریم.