حضور تیم اجرایی طرح ملی مشاغل خانگی استان مرکزی در همایش "توانمندسازی مدیران و کارشناسان طرح"

۱۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۶:۰۳ کد : ۱۱۹۲۸ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
​​​​​​​همایش سه ‌روزه‌ دوره‌ توانمندسازی و دانش ‌افزایی مدیران و کارشناسان مجری طرح ملی توسعه‌ مشاغل خانگی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی سراسر کشور با حضور مدیر و کارشناسان طرح از ستفای استان مرکزی از نهم تا یازدهم مهرماه سال جاری در محل سالن همایش‌های سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف برگزار شد.

بر اساس این گزارش؛ تشریح قوانین و مقررات، دستورالعمل ها و آیین نامه های مشاغل خانگی، تشریح فرایند اجرای طرح  ملی توسعه مشاغل خانگی در فازهای اجرایی طرح، مستندسازی و تشریح سامانه طرح، الزامات اتصال به بازار و شبکه سازی محصولات و کسب و کارهای خرد و خانگی، رونمایی از سامانه جدید مشاغل خانگی و امضاء قرارداد طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در 31 استان، نحوه شناسایی و بازاریابی و روشهای اتصال به بازار محصولات خانگی، بهره مندی از تجربیات واحدهای استان های پایلوت طرح و ... از برنامه های همایش سه روز دوره توانمندسازی و دانش افزایی مدیران و کارشناسان مجری طرح ملی توسعه مشاغل خاگی واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی سراسر کشور بود.

همچنین مراسم امضای قرارداد میان جهاددانشگاهی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و صندوق کارآفرینی امید با موضوع پیاده‌ سازی طرح ملی توسعه‌  مشاغل خانگی و توانمندسازی متقاضیان برای راه‌اندازی کسب‌ و کاربا حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، دکتر عیسی منصوری معاون توسعه‌ کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر اصغر نورالله‌ زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، دکتر محمدصادق بیجندی رییس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان وابسته به جهاددانشگاهی و دکتر مهناز امامدادی دبیر ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در محل مرکز همایش‌های سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف منعقد شد.