دیدار رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی با سرپرست فرمانداری شهرستان فراهان

۰۱ آبان ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۷ کد : ۱۲۴۲۷ اخبار عمومی تاپ خبر
مسعود شهرجردی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی با خزائی پور سرپرست فرمانداری شهرستان فراهان دیدار و انتصاب ایشان در سمت جدید را تبریک گفت.
دیدار رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی با سرپرست فرمانداری شهرستان فراهان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، در تاریخ سه شنبه 30 مهرماه 98 ، مسعود شهرجردی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی با خزائی پور سرپرست فرمانداری شهرستان فراهان دیدار کرد.

شهرجردی در این دیدار : ضمن تبریک انتصاب خزائی پور به سمت سرپرست فرمانداری شهرستان فراهان ، در خصوص توانمندی ها و پتانسیل های جهاد دانشگاهی استان در جهت ارائه خدمات آموزشی ، پژوهشی و فرهنگی و نیز آمادگی جهاد دانشگاهی در خصوص خدمت رسانی در شهرستان فراهان مطالبی را عنوان کرد.

سپس سرپرست فرمانداری فراهان ضمن تشکر و قدردانی از حضور رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی گفت: جهاد دانشگاهی پتانسیل‌های بسیاری دارد که می‌توان با ایجاد همکاری و تعامل از این ظرفیت‌ها در شهرستان فراهان نیز بهره برد.