وبینار پیشگیری از تک فرزندی و ناباروری در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۶ کد : ۱۶۹۷ معاونت پژوهشی
دوشنبه, ۲۲ مرداد ۱۳۹۷ وبینار پیشگیری از تک فرزندی و ناباروری در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد. به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، این کنفرانس اینترنتی ۲۲ مرداد و
وبینار پیشگیری از تک فرزندی و ناباروری در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

وبینار پیشگیری از تک فرزندی و ناباروری در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، این کنفرانس اینترنتی 22 مرداد و با حضور دکترعلی اصغر غفاری زاده مدیر مرکز و دکتر فرشته محسنی فلوشیب مرکز درمان ناباروری امید رویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار و طی آن موارد مربوط به درمان ناباروری و پیش گیری از ایجاد ناباروری برای کارشناسان شبکه بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی تشریح شد.

لازم به ذکر است مرکز درمان ناباروری امید رویان جهاد دانشگاهی استان مرکزی، از طریق پیشرفته ترین روش‌ها به درمان ناباروری می‌پردازد. کلینیک ناباروری مردان، کلینیک تخصصی زنان و نازایی، کلینیک کنترل مراقبت های  حین بارداری، مشاوره ژنتیک، بخش اهداء جنین و تخمک، آزمایشگاه های جنین شناسی و آندرولوژی، آزمایشگاه تشخیص طبی، اتاق بیوفریزینگ جنین و اسپرم، مشاوره و روانشناسی زوجین نابارور، بخش سونوگرافی، اتاق های عمل IVF و لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی از بخش‌های درمانی این مرکز می‌باشد.