همزمان با روز روانشناس و مشاور؛

تجلیل از کارکنان مرکز مشاوره و روانشناسی جهاد دانشگاهی

۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۸ کد : ۱۷۷۳۵ معاونت پژوهشی تاپ خبر
مراسم گرامیداشت روز روانشناس و مشاور با حضور ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی در مرکز مشاوره جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.
تجلیل از کارکنان مرکز مشاوره و روانشناسی جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، مراسم گرامیداشت روز روانشناس و مشاوره با حضور شهرجردی رییس جهاد دانشگاهی استان مرکزی و میرداودی مدیر اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان در مرکز مشاوره جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد.

شهرجردی  ضمن تبریک روز روانشناس و مشاور به همکاران شاغل در این حوزه از سطح بالای کیفی و کمی مرکز مشاوره جهاد دانشگاهی استان تقدیر کرد و افزود که این مهم نشان توجه خاص به امر روانشناسی و تلاش و مساعت شما بزرگواران می باشد.

وی  توجه به روح و روان را همانند توجه به جسم مهم و قابل اهمیت دانست و افزود که جامعه روز به روز  به سمت توجه به نیاز روحی پیش می رود.

در ادامه ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی با اهدای شاخه گل از همکاران حوزه روانشناسی و مشاوره تقدیر به عمل آورد.