مراسم بزرگداشت روز روابط عمومی در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۸ کد : ۱۸۱۷۰ اخبار عمومی تاپ خبر
مراسم گرامیداشت روز روابط عمومی با حضور رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، معاونین پشتیبانی و فرهنگی در دفتر ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار گردید.
مراسم بزرگداشت روز روابط عمومی در جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی  ، در تاریخ شنبه 27 اردیبهشت ماه 99 مصادف با روز جهانی روابط عمومی ، مراسم گرامیداشت این روز با حضور  شهرجردی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، پارسا معاونت پشتیبانی ، غلامی معاونت فرهنگی  و کارکنان اداره روابط عمومی جهاد دانشگاهی برگزار گردید.

ریاست جهاد دانشگاهی استان مرکزی در ابتدای این مراسم ضمن تبریک روز روابط عمومی به کارکنان پرتلاش و خدوم روابط عمومی به نقش و وظائف مهم روابط عمومی و تاثیرگذاری آن در پیاده سازی سیاستها و استراتژی های سازمان اشاره کرد و از زحمات و تلاشهای کارکنان روابط عمومی تقدیر و تشکر به عمل آورد .

شایان ذکر است : در این مراسم با اهدا گل از همکاران روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان تقدیر و تشکر به عمل آمد.