انعقاد تفاهم نامه با پیشران تولیدکننده وسایل آشپزخانه

۲۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۸:۲۴ کد : ۱۹۱۴۴ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
به منظور اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، تفاهم نامه مشترک ستفا مرکزی با پیشران تولیدکننده وسایل آشپزخانه منعقد شد.
انعقاد تفاهم نامه با پیشران تولیدکننده وسایل آشپزخانه

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان مرکزی؛ فاطمه غنی مدیرسازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال فارغ التحصیلان جهاددانشگاهی استان مرکزی در این راستا، اظهارکرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از طرح‌ های حمایتی حوزه اشتغال است که با کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی به عنوان نهاد توسعه‌ای در سال جاری اجرا می ‌شود.

وی با اشاره به اینکه منظور از مشاغل خانگی این است که محصولاتی در خانه تولید و در بیرون به فروش برسد، افزود: الگوی توسعه مشاغل خانگی بر سه پایه شناسایی مزیت منطقه و فرصت‌های هر منطقه، توانمندسازی متقاضی و اتصال به بازار قرار گرفته است.

مدیر ستفا مرکزی در پایان هدف از اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی را رونق و توسعه اشتغال پایدار بیان کرد و گفت: کلیه تولیدات وسایل آشپزخانه اعم از انواع سبد، جای نان، جای پیاز و سیب زمینی، سبد قاشق و چنگال، جای دستمال کاغذی، سطل زباله و ... در منزل انجام می شود.

لازم به ذکر است؛ طرح ملی توسعه مشاغل خانگی همزمان با سراسر کشور در استان مرکزی در حال اجراست.