در نشست مشترک رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی و مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس مطرح شد:

همکاری مرکز رشد واحدهای فناور محلات و نیم ور جهاد دانشگاهی در تولید انیمیشن رئال شهدای دفاع مقدس

۰۷ تیر ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۱ کد : ۱۹۴۶۱ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال تاپ خبر
مسعود شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی به همراه مدیران جهاد دانشگاهی استان مرکزی با سرهنگ کریمی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاد د انشگاهی استان مرکزی ، در روز شنبه 7 تیرماه 99 مسعود شهرجردی ریاست جهاد دانشگاهی به همراه مدیران جهاد دانشگاهی استان مرکزی با سرهنگ کریمی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس دیدار کرد.

در این نشست شهرجردی رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، ضمن تبریک انتصاب کریمی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس ، به ارائه گزارشی در خصوص توانمندی ها و پتانسیل جهاد دانشگاهی استان مرکزی در زمینه های علمی ، فرهنگی ، آموزشی ، پژوهشی و درمان پرداخت.

شهرجردی در ادامه عنوان کرد: مجموعه جهاد دانشگاهی استان مرکزی در 4 حوزه پژوهش و فناوری، آموزش، فرهنگی و تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان در حال فعالیت می باشد ، در حوزه پژوهش و فناوری فعالیت‌های خوبی در جهاد دانشگاهی صورت گرفته است، مشخصه بارز حوزه پژوهش در جهاد وجود هیات علمی های پژوهشی می باشد ، نگاه ما در حوزه پژوهش و فناوری ، توسعه فناوری و اجرای طرح های پژوهشی می باشد که این مهم با وجود سه گروه پژوهشی توسعه مطالعات اجتماعی  ، توسعه اقتصادی و کالبد شهری  صورت می پذیرد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان مرکزی در ادامه ضمن معرفی خدمات فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی به توانمندی ها و پتانسیل های آن در زمینه های مختلف از جمله خدمات سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان ، خبرگزاری های  ایسنا و ایکنا ، خدمات مرکز افکارسنجی و همچنین برنامه ریزی و اجرای برنامه های فرهنگی در  در دانشگاه های استان اشاره کرد.

شهرجردی به فعالیت های جهاد دانشگاهی در عرصه آموزش های عالی علمی کاربردی و  آموزش های تخصصی کوتاه مدت و همچنین سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان اشاره نمود.

رییس جهاد دانشگاهی استان در ادامه به بیان توانمندی و دستاوردهای هسته فناور مرکز رشد جهاد دانشگاهی استان در زمینه تولید و ساخت انیمیشن رئال پرداخت و نمونه های از آثار تولید شده توسط اعضای هسته های فناور مرکز رشد نمایش داده شد .

وی در پایان آمادگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی در جهت همکاری و مشارکت در زمینه های مختلف علمی و فرهنگی را اعلام نمود.

کریمی مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی ضمن تقدیر و تشکر بابت حضور ریاست و مسئولین جهاد دانشگاهی ،  به بیان دستاوردهای فعالیتها و آثار جمع آوری شده از 6200 شهید استان پرداخت و علاقه خود را در خصوص همکاری های مشترک اعلام نمود.