مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی: از توسعه همکاری مشترک با جهاد دانشگاهی استقبال می کنیم

۲۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۱ کد : ۲۰۲۷ اخبار عمومی تاپ خبر
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی:  از توسعه همکاری مشترک با جهاد دانشگاهی استقبال می کنیم

مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: از توسعه همکاری مشترک با جهاد دانشگاهی استقبال می کنیم.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، عابد حقدادی در دیدار با سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی افزود: مجموعه جهاد دانشگاهی در سطح کشور همواره در عرصه‌های مختلف فعالیت داشته و اثربخشی خود را به اثبات رسانده است.

وی با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی یک نهاد عمومی و دانشگاهی موفق است، افزود: مجموعه جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز با انجام طرح‌های مختلف و تدوین اسناد متنوع و کاربردی در بخش‌های مدیریتی و اجرایی استان تاثیرات خوبی از خود بر جای گذاشته است و این اثربخشی را می‌توان به صورت مشهود در استان دید.

حقدادی در پایان بر همکاری مشترک اداره کل ورزش و جوانان و جهاد دانشگاهی استان تاکید کرد.

در این دیدار مهندس مسعود شهرجردی سرپرست جهاد دانشگاهی استان مرکزی هم در سخنانی گفت: جهاد دانشگاهی استان مرکزی در عرصه‌های مختلف پزشکی، علمی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی کارهای موثری در استان به انجام رسانده است.

در این دیدار دو طرف بر همکاری هرچه بیشتر در راستای استفاده از ظرفیت ها تاکید کردند.