جانشین سپاه روح الله استان مرکزی: حرکت جهاد دانشگاهی همواره در راستای تحقق منویات رهبری و نظام بوده است

۰۵ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۷ کد : ۲۲۱۷ اخبار عمومی تاپ خبر
جانشین سپاه روح الله استان مرکزی:  حرکت جهاد دانشگاهی همواره در راستای تحقق منویات رهبری و نظام بوده است

جانشین سپاه روح الله استان مرکزی گفت: حرکت جهاد دانشگاهی همواره در راستای تحقق منویات رهبری و نظام بوده است.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، سرهنگ گلشن زاده در مراسمی که با حضور جمعی از اعضای جهاد دانشگاهی استان مرکزی به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزار شد، افزود: از آغاز انقلاب اسلامی و شکل گیری جهاد دانشگاهی، این نهاد انقلابی در همه بخش ها حضوری ارزشمند داشته و خدمات قابل توجهی را ارائه کرده است.

وی آگاهی و هوشیاری جوانان و نوجوانان را راهی موثر در راستای  خنثی سازی توطئه های شوم دشمنان دانست و اضافه کرد: عظمت و عزت، اقتدار و جایگاهی که نظام اسلامی در جهان دارد و انقلاب بزرگی که احیاگر اندیشه های دینی و مکتب الهی می باشد همه از برکات امام راحل است.