ثبت نام طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی ادامه دارد

۱۴ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۷ کد : ۲۳۵۰۰ مرکز رشد، تجاری سازی فناوری و اشتغال
 ثبت نام در طرح ملی توسعه  مشاغل خانگی در استان مرکزی همزمان با سراسر کشور تا آبان ماه سال جاری ادامه دارد.
ثبت نام طرح ملی مشاغل خانگی در استان مرکزی ادامه دارد

فاطمه غنی پور مدیر ستفا مرکزی در این رابطه اظهارکرد: براساس تفاهم نامه همکاری مشترک فی مابین اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی و جهاددانشگاهی، طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در ۳۱ استان کشور و با هدف کمک و رونق اقتصاد خانوار، تحقق شعار سال و توسعه جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور اجرا می ‌شود.

وی با اشاره به آغاز اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی از ششم شهریورماه، گفت: ثبت نام در این طرح ملی تا آبان ماه سال جاری ادامه دارد.

غنی پور شرایط متقاضیان ثبت ‌نام در این طرح ملی را، داشتن حداقل ۱۸ سال، بومی استان محل ثبت‌نام، نداشتن اشتغال تمام وقت و نداشتن بیمه کارفرمایی بیان کرد.

وی با اشاره به اینکه پس از ثبت نام متقاضیان در این طرح، جهاددانشگاهی نسبت به پایش و راستی آزمایی اطلاعات متقاضیان براساس دستورالعمل‌های مربوط اقدام می‌کند، افزود: نظارت دقیق بر اجرا و پیاده ‌سازی طرح درمراحل مختلف، به عهده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: امید است با اجرای هرچه بهتر این طرح در استان مرکزی شاهد توسعه اشتغالزایی جهت تحقق شعار سال باشیم.

لازم به ذکر است؛ متقاضیان و پیشرانان مشاغل خانگی جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 32792850 تماس حاصل نمایند.